Oferte cazare Droushia, Paphos Cipru vara 2021
(15 oferte, 218.8EUR - 511EUR)
Droushia Heights, Droushia

Droushia Heights

Droushia, Paphos, Cipru

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Palates Village, Droushia

Palates Village

Droushia, Paphos, Cipru

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Akamas Health Farm And Spa, Droushia

Akamas Health Farm And Spa

Droushia, Paphos, Cipru

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

Oferte Droushia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Droushia, Paphos, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Droushia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Droushia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Droushia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Droushia, Early Booking Droushia, Last Minute Droushia, Programe si Oferte Speciale Droushia.

Droushia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Droushia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Droushia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Droushia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Droushia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Droushia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Droushia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Droushia unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Droushia, Paphos, Cipru vara 2021 - Alege din 14 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Droushia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Droushia?

Droushia Heights, Akamas Health Farm And Spa, Palates Village, SAPPHO MANOR HOUSE, Droushia Holiday Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Droushia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Droushia?

Droushia Heights, Akamas Health Farm And Spa, Palates Village, Hotel Droushia Heights sunt cele mai apreciate hoteluri din Droushia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Droushia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Droushia?

Droushia Heights sunt cele mai apreciate hoteluri din Droushia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Droushia.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Droushia?

Akamas Health Farm And Spa, Palates Village sunt hoteluri din Droushia ce au acces gratuit la internet