Vacante Litoral Magusa, Kyrenia Cipru vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Salamis Bay Conti, Magusa

Salamis Bay Conti

Magusa, Kyrenia, Cipru

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Avion (09.06 - 01.10.2020)

Vacante litoral Magusa

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Magusa, Kyrenia, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Magusa incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Magusa este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Magusa sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Magusa sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Magusa, Early Booking litoral Magusa, Last Minute litoral Magusa, Programe si Oferte Speciale litoral Magusa.

Magusa este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Magusa. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Magusa cu servicii minime pana la resorturi de lux din Magusa cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Magusa cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Magusa dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Magusa pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Magusa unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Magusa oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Magusa ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Magusa (Kyrenia, Cipru) vara 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!