Vacante Litoral Peyia Pegiea, Paphos Cipru vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (8 oferte, 86.8EUR - 1000EUR)
Bella Rosa, Peyia Pegiea

Bella Rosa

Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

  • Fara transport
  Kotsias Corallia Villas, Peyia Pegiea

  Kotsias Corallia Villas

  Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Azzurro Luxury Holiday Villas, Peyia Pegiea

  Azzurro Luxury Holiday Villas  

  Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Peyia Villas, Peyia Pegiea

  Peyia Villas

  Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

   • Fara transport
   Peyia Lake, Peyia Pegiea

   Peyia Lake

   Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

    • Fara transport
    Koumasia Dream, Peyia Pegiea

    Koumasia Dream

    Peyia Pegiea, Paphos, Cipru

     • Fara transport

     Vacante litoral Peyia Pegiea

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Peyia Pegiea, Paphos, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Peyia Pegiea incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Peyia Pegiea este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Peyia Pegiea sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Peyia Pegiea sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Peyia Pegiea, Early Booking litoral Peyia Pegiea, Last Minute litoral Peyia Pegiea, Programe si Oferte Speciale litoral Peyia Pegiea.

     Peyia Pegiea este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Peyia Pegiea. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Peyia Pegiea cu servicii minime pana la resorturi de lux din Peyia Pegiea cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Peyia Pegiea cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Peyia Pegiea dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Peyia Pegiea pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Peyia Pegiea unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Peyia Pegiea oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Peyia Pegiea ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Peyia Pegiea (Paphos, Cipru) vara 2022 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Peyia Pegiea

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Peyia Pegiea?

     Bella Rosa, Kotsias Corallia Villas, Azzurro Luxury Holiday Villas, Koumasia Dream, Peyia Lake sunt cele mai populare hoteluri din Peyia Pegiea

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Peyia Pegiea?

     Bella Rosa, Azzurro Luxury Holiday Villas, Vanessa Apartment Complex, Cap St. Georges Beach Club Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Peyia Pegiea ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Peyia Pegiea.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Peyia Pegiea?

     Azzurro Luxury Holiday Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Peyia Pegiea ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Peyia Pegiea.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Peyia Pegiea?

     Azzurro Luxury Holiday Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Peyia Pegiea cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Peyia Pegiea.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Peyia Pegiea?

     Azzurro Luxury Holiday Villas sunt hoteluri din Peyia Pegiea ce au acces gratuit la internet