Luna De Miere Statiunea Limassol, Limassol Cipru vara 2020
Filtre: Categorie: Luna de miere× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Elias Beach Hotel, Statiunea Limassol

Elias Beach Hotel

Statiunea Limassol, Limassol, Cipru

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Hotel Royal Apollonia, Statiunea Limassol

Hotel Royal Apollonia

Statiunea Limassol, Limassol, Cipru

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (14.06 - 13.09.2020)
  • Fara transport
Hotel Amathus Beach, Statiunea Limassol

Hotel Amathus Beach

Statiunea Limassol, Limassol, Cipru

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (14.06 - 13.09.2020)
  • Fara transport

Despre Statiunea LimassolPrezentare si poze Statiunea Limassol

Statiunea Limassol

Limassol (greacă: Λεμεσός, Lemesos; turcă: Leymosun) este al doilea oraș ca mărime din Cipru (după Nicosia), cu o populație de 228.000 de locuitori (2008) si cel mai mre oras de pe insula. Orașul este un port situat în Golful Akrotiri, pe coasta sudică a insulei și este capitala districtului Limassol.

Limassol este un mare port din Marea Mediterană. Acest port ajută la turism și la comerț. Limassol este renumit pentru lunga lui tradiție culturală și pentru faptul că aici se află Universitatea de Tehnologie a Ciprului. Un spectru larg de activități și un mare număr de muzee și situri arheologice sunt disponibile vizitatorilor interesați.

Recomandari turistice pentru Statiunea Limassol

Limasol este recunoscut ca cel mai important centru viticol al insulei. Komandaria este o marca cunsocuta de vin cipriot.

Vin, petreceri, discoteci, taverne. Asta vei gasi in Limassol. De oriunde te-ai gasi pe insula, faci o ora de mers cu masina pana in Limassol. Si merita! In contrast cu celelalte orase destul de linistite ale insule, Limassol a fost infiintat parca, in mod special, pentru petrecareti. Este cea mai vesela zona din Cipru, sustin turistii care deja au vizitat tara. Foarte importante sunt "Bouzouki nights" pe care nu trebuie sa le ratati.

Daca esti in cautare de romantism, Fortareata Limassol pare a fi locul ideal pentru tine. Aici gasesti numeroase constructii medievale. In plus, ai o priveliste absolut minunata asupra portului din Limassol si a Marii Mediterane. Fortareata este deschisa in fiecare zi intre orele 9 si 17.

Cel mai interesant cartier al orasului se numeste Cartierul Castelului. Merita vizitata, in special, piata musulmana din aceasta zona.

Activitati
Golf
Tsada Golf Club este foarte popular, pentru jucătorii de golf, insa vor trebui să ajungă la Paphos şi apoi sa continue drumul spre nord pentru a ajunge la club Tsada, terenul de golf al doilea este Secret Valley Golf Club, care este situat foarte aproape de "Petra tou Romiou", acest teren de golf este situat la 18 km est de Paphos. Jucatori de golf din Lemesos trebuie să călătorească 49 km pentru a ajunge la acest teren de golf, ambele cluburi de golf de 18 găuri.

Karting
Dacă doriti sa mergeti la karting în Cipru, atunci există un loc de a alege din cateva, acolo sunt piste ,,Du-te karting'' în Limassol, Larnaca, Paphos şi, cele mai multe dintre aceste piste sunt monitorizate de profesionişti şi bine echipe, viteza maximă permisă pe unele piste este de 30 km pe oră.

Ski
Dacă doriţi să schi şi planificati vizita la Limassol între ianuarie şi martie, atunci puteţi schia de la Muntele Olimp, care este aproape Limassol şi este în mod normal acoperite cu zăpadă în acest moment al anului, pârtiile sunt uşor accesibile, iar terenul este numai bun pentru schi. Există cluburi de schi în Cipru, care organizează cazare pentru amatorii de schi iar dacă sunteţi interesat de schi în Cipru şi doriţi mai multe informaţii, atunci trebuie sa contactaţi Organizaţia turismului din Cipru sau Clubul de schi din Cipri pentru ajutor.

Plaje
-Ladies Mile Beach
Aceasta este celebra plajă situată la vest de Limassol pe aproape 7 km lungime. Este o plaja de nisip unic.

-Dhassoudi Public Beach
Este situat la 4 km est de centrul orasului, este dotat cu vestiare, restaurante şi facilităţi pentru sporturi de mare.

-Guvernatorilor Beach
Este situat la 20 km est de Limassol, are o combinaţie de stânci aurii cu nisip alb şi gri închis. Restaurante şi alte facilităţi sunt disponibile.

-Curium (Ayios Ermogenis Beach)
La o distanţă de 15 km din Limassol pe drumul spre Paphos. Restaurants şi alte facilităţi sunt disponibile.


Dacă sunteţi în căutarea pentru viata de noapte în Limassol, atunci veţi fi răsfăţaţi, cu loc de întâlnire ca: Teatrul Rialto, Monte Caputo - Centrul Universal, Teatrul Shadow, Basement club.