Charter Maroni, Larnaca cu plecare din Bucuresti Cipru vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Teacher House, Maroni

Teacher House

Maroni, Larnaca, Cipru

  • Avion (22.10 - 20.10.2020)
  • Fara transport

  Pentru Maroni, Larnaca, Cipru au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion cu plecare din Bucuresti, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Maroni la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Maroni se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Maroni, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Maroni pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Maroni.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion cu plecare din Bucuresti Litoral Maroni (Larnaca, Cipru) vara 2020 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!