Oferte cazare Sotira, Famagusta Cipru vara 2020
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Sotira

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Sotira, Famagusta, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Sotira incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Sotira este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Sotira sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Sotira, Early Booking Sotira, Last Minute Sotira, Programe si Oferte Speciale Sotira.

Sotira este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sotira. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sotira cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sotira cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sotira cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Sotira dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sotira pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Sotira unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Sotira, Famagusta, Cipru vara 2020 - Alege din 32 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro