Oferte Cazare Ayia Napa Cipru vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Ayia Napa

Ayia Napa

Acum 20 de ani Ayia Napa era un micut sat de pescari saraci cu o populatie de 200 de persoane. Numele Ayia Napa vine de la Saint Panaya " Sfanta Fecioara Maria", mama lui Christos.

Oferte Ayia Napa

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Ayia Napa, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Ayia Napa incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Ayia Napa este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Ayia Napa sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Ayia Napa, Early Booking Ayia Napa, Last Minute Ayia Napa, Programe si Oferte Speciale Ayia Napa.

Cipru este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ayia Napa. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ayia Napa cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ayia Napa cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ayia Napa cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Ayia Napa dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ayia Napa pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Ayia Napa unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Ayia Napa Cipru vara 2023 - Alege din 904 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Ayia Napa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ayia Napa?

Amethyst Napa Hotel Spa, Nissiana Hotel Bungalows, Tsokkos Paradise Village, Vrissaki Beach Hotel, Panthea Holiday Village Waterpark sunt cele mai populare hoteluri din Ayia Napa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ayia Napa?

Amethyst Napa Hotel Spa, Nissiana Hotel Bungalows, Tsokkos Paradise Village, Vrissaki Beach Hotel, Panthea Holiday Village Waterpark sunt cele mai apreciate hoteluri din Ayia Napa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ayia Napa.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ayia Napa?

Amethyst Napa Hotel Spa, Nissiana Hotel Bungalows, Panthea Holiday Village Waterpark, Adams Beach Hotel, Pavlo Napa Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Ayia Napa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ayia Napa.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ayia Napa?

Nissiana Hotel Bungalows, Tsokkos Paradise Village, Panthea Holiday Village Waterpark, Adams Beach Hotel, Asterias Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Ayia Napa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ayia Napa.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ayia Napa?

Amethyst Napa Hotel Spa, Nissiana Hotel Bungalows, Panthea Holiday Village Waterpark, Adams Beach Hotel, Pavlo Napa Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Ayia Napa cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ayia Napa.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ayia Napa?

Nissiana Hotel Bungalows, Louis St. Elias Resort Waterpark, Adams Beach Hotel, Pavlo Napa Beach, Okeanos Beach Boutique Hotel sunt hoteluri din Ayia Napa ce au acces gratuit la internet