Vacante Litoral Droushia, Paphos Cipru vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 154EUR - 448EUR)

Vacante litoral Droushia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Droushia, Paphos, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Droushia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Droushia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Droushia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Droushia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Droushia, Early Booking litoral Droushia, Last Minute litoral Droushia, Programe si Oferte Speciale litoral Droushia.

Droushia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Droushia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Droushia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Droushia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Droushia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Droushia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Droushia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Droushia unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Droushia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Droushia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Droushia (Paphos, Cipru) vara 2019 - 2020 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!