Vacante Litoral Kissonerga, Paphos Cipru vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 262.5EUR - 262.5EUR)
Atlantica Golden Beach, Kissonerga

Atlantica Golden Beach

Kissonerga, Paphos, Cipru

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Vacante litoral Kissonerga

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kissonerga, Paphos, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kissonerga incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Kissonerga este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kissonerga sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kissonerga sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kissonerga, Early Booking litoral Kissonerga, Last Minute litoral Kissonerga, Programe si Oferte Speciale litoral Kissonerga.

Kissonerga este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kissonerga. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kissonerga cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kissonerga cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kissonerga cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Kissonerga dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kissonerga pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kissonerga unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kissonerga oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kissonerga ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Kissonerga (Paphos, Cipru) vara 2019 - 2020 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!