Vacante Litoral Sotira, Cipru Cipru vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (49 oferte, 50EUR - 500EUR)
Thalassines Beach Villas, Sotira

Thalassines Beach Villas  

Sotira, Cipru, Cipru

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Vacante litoral Sotira

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Sotira, Cipru, Cipru, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Sotira incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Sotira este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Sotira sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Sotira sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Sotira, Early Booking litoral Sotira, Last Minute litoral Sotira, Programe si Oferte Speciale litoral Sotira.

Sotira este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sotira. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sotira cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sotira cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sotira cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Sotira dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sotira pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Sotira unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Sotira oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Sotira ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Sotira (Cipru, Cipru) vara 2022 - Alege din 49 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Sotira

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sotira?

Thalassines Beach Villas, VILLA ELYSIUM, VILLA CLAUDIA, VILLA CHIOS, SEABREEZE VILLA WITH PRIVATE POOL sunt cele mai populare hoteluri din Sotira

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sotira?

MARINA BLUE VILLA, RADA S VACATION HOME, VILLA GEORGE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sotira ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sotira.